UitM - my sister's convocation

>> 6.01.2010

The flower stalls
29 hb - Last Saturday. My sister's convocation day. Uitm Shah Alam. Keluar lambat sikit. Just my sister and her husband along with Mom and Dan went out early morning sebab sidang pagi. My sisters, my wife and I kuar lambat sikit.

Flowery~~

Come buy one!!


Buy me please


Pooh


nice

Layan kan tengok bunga2 ni. Mahal gila babi. Kitorang bas yang anta naik ke dewan. Carik yang area 40 hengget camtu. Then terus gi tempat adik aku. Upanya dh kuar dewan dan rehat kat bilik kecemasan. Dia dah nak pitam. Morning sickness kan.

with the flower


Convo??


Them


Mom and Dad


her convo day


her convo day


Them

Tapi takpe. Disebabkan dia nak pitam, cepat je habis. Orang lain tak kuar lagi. Kami dah balik makan. Tak amek gambar sangat sebab kang pose2, kena panggil masuk dewan balik pulak. Huhuhu..Tapi still nice time to be spent together. Layan aje la gambar ye.

5 comments:

ohmywtf June 1, 2010 at 3:08 PM  

hey..congrates to ur sis..u guys must be proud of her! :-)

amar haziq June 1, 2010 at 3:37 PM  

tahniah..lepas ni boleh kerja cepat2 k..;)


jenguk2 lah blog saya k;)
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

Efendi,  June 1, 2010 at 3:54 PM  

ohmywtf : hehehe...not that proud..but ok laaa

tgh tunggu posting sekolah amar..

Lindy June 1, 2010 at 4:33 PM  

Congratulation to ur sis!! :D

Post a Comment

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP