Adlil Wafi & Nurul Izzah

>> 11.04.2009

Sabtu 1 November - Kampung Kenanga, Rawang




adlil n Nurul



Jumaat malam sabtu aku dpt meseg dari Omar bgtu kalu aku free utk amek gambar pasangan adlil dan Nurul. Mula2 Omar kata kat Sg Buloh. SO, sebab tak jauh sgt..aku ON la. Skali Rawang daaa.. Even masa odw pn rasa half2 je nk amek. Tp last2 smpi gak. Tak smooth sgt la pjlnn ke sana sbb rintik2 ujan and salah jalan. Nasib baik aku jenis ke pangkal jalan..bukan terus redah.

Aku kontek Omar mintak no pon pengantin tak diangkatnya..SO, berbekalkn guide org2 tepi jln, aku smpi jugak. Smpi2 umah pengantin, makcik dia suh gi tmpt pengantin makeup. Maka aku ke sana la. Abeh makeup aku balik ke umah pengantin n amek detail2 yg best utk di shoot.

Ramai tol aweks2 cilik manis umah pengantin. Dr adik beradik, sepupu sepapat, jiran, yg pakai baju seragam je warna main gamelan..tetamu..manis2..comei2..laki, tak usah tnya la..tak pandang..ahahahahaha!!!

Tp aku tknak citer detail dulu la sebab gambar pn tak sempat lg nk aplod. So for teaser...ni je la 2 gambar yg sempat diaplod. Tungguuu!!!!!!

Sayangnya satu pn aku tak dapat nama..apatah lagi no tepon..ekekekeke.






0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP